Lépjen velünk kapcsolatba!


Elérhetőségeink mobilon:
+36-70-364-5599, +36-70-331-3237
e-mailben:
tuzifaaru@gmail.com

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat a SzolnokFa vállalkozói csoport kizárólag az információ kérése, árajánlatkérés és teljesítés, megrendelések visszaigazolása, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél, valamint terméktájékoztatók küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a SzolnokFa-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy ez irányú tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályok szerint végzi, melyek:

  • 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: elektronikus kereskedelmi törvény).

  • 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól.

  • 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a SzolnokFa tulajdonosa birtokolja az oldalainkon látható információkat. A webhely tárhely-szolgáltatója a Dima.hu Kft., a szolgáltató mind a web- mind a mail szerveren szavatolja az adatvédelmi törvények maradéktalan betartását, az adatok védelmét. A szolnokfa.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webhelyünk kapcsolati oldalán az üzenetküldő panelen keresztül, valamint a webhely oldalain közzétett e-mail címre/címekre üzenetet küld, az az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadja, azzal egyetért, egyben hozzájárul az adatainak kezeléséhez, melyet a fentiekben leírt törvényeket betartva végzünk.